Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Moderator: webmaster

bjp555
Junior
Junior
Posts: 19
Joined: Thu Sep 03, 2015 11:29 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby bjp555 » Fri May 25, 2018 8:13 pm

Would like to thank you for help and patience in getting my radiosity up and running on my roku.
I would have never got it going myself.
Thanks again you were a great support.

User avatar
myfishtv
Reseller
Reseller
Posts: 1629
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby myfishtv » Sat May 26, 2018 1:14 am

your welcome:)

Engin22
Rookie
Rookie
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby Engin22 » Sun May 27, 2018 2:21 pm

I am having to reboot and change account on roku all days is everybody having the same problem?

glorybound0579
Advanced
Advanced
Posts: 70
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby glorybound0579 » Sun May 27, 2018 2:30 pm

I'm also having the same problem just keep trying

DennisNK
Rookie
Rookie
Posts: 6
Joined: Fri Sep 04, 2015 4:12 am

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby DennisNK » Sun May 27, 2018 4:06 pm

Hi all
Please help... I loaded all the above and Radiosity came up on my Roku. Then it disappears and I can't seem to find it loaded on my Roku.

DennisNK
Rookie
Rookie
Posts: 6
Joined: Fri Sep 04, 2015 4:12 am

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby DennisNK » Sun May 27, 2018 4:48 pm

All seemed to load perfectly.... changing to developer mode worked perfectly.... Yes I have tried to go through all the threads... was mentioned that I must first do a factory reset on my Roku.... then deactivate my roku account and start another one? then only will the radiosity channel stay on my roku. Is this correct? Just a bit apprehensive to deactivate my account.

User avatar
myfishtv
Reseller
Reseller
Posts: 1629
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby myfishtv » Sun May 27, 2018 6:28 pm

here is the problem and why your roku will not go into dev mode once roku has removed the channel from your roku.
what roku is doing is disabling dev mode from the actual roku. com account that your roku is on. and somehow marking it so that no roku on that account can ever go into dev mode again. which is why you need to make fresh roku. com account and put your roku on the new account. hope this clears things up as why you need to do a factory reset on your roku and put it on a totally new account

Engin22
Rookie
Rookie
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby Engin22 » Tue May 29, 2018 1:35 pm

Thanks Fish. You know if they are working in a new fix? And do you know if androidtv boxes are having similar issues?

User avatar
myfishtv
Reseller
Reseller
Posts: 1629
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby myfishtv » Tue May 29, 2018 3:00 pm

no new fix for the roku issues. anroid does not have this problem

cobykay
Reseller
Reseller
Posts: 6
Joined: Sat Dec 19, 2015 1:44 am

Re: Best Fix to keep Radiosity on Roku Up and Running...

Postby cobykay » Tue May 29, 2018 4:17 pm

I believe that the best fix for all consumers and clients is to make the roku issue, easily repairable. Simply make the link and m3u link and distribute that to clients. Only then will they be able to input and not have to go into developer mode. Some are not tech savvy.


Return to “Roku”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests