FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Talk about anything you want just kinda keep it clean & no bashing anyone..

Moderator: webmaster

yojbone
Junior
Junior
Posts: 12
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby yojbone » Sun May 27, 2018 10:22 pm

HALF OF THE CHANNELS I GO TO I GET THE NO SIGNAL PICTURE AND WHEN I DO GET A PICTURE IT FREEZES.....I have food an i the grill,,,beer in the icebox..and i turn to watch the NBA Finals...all is well then ALL OF A SUDDEN "lost signal"...COME ON.... CANT YOU FIX THIS....

User avatar
myfishtv
Reseller
Reseller
Posts: 1629
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby myfishtv » Sun May 27, 2018 10:25 pm

i checked and espn is working just fine on my galaxy note8 cavs vs celtics. not sure which NBA game your trying to watch because i only know if 1 game on right now

yojbone
Junior
Junior
Posts: 12
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby yojbone » Sun May 27, 2018 10:31 pm

Thats what Im Watching and Yes It Did just come back on...hopefully it will stay on...thank you for the fast reply Fish TV...Much appreciated...Thanks Again

yojbone
Junior
Junior
Posts: 12
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby yojbone » Sun May 27, 2018 10:40 pm

Ok Im down?

RobChang
Rookie
Rookie
Posts: 3
Joined: Mon Jun 11, 2018 2:49 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby RobChang » Mon Jun 11, 2018 3:00 pm

I'm new to the forum. Been subscribed for about a month now. I've been experiencing severe "no signal and freezing" for about 3 weeks now. It's very annoying. At present I'm watching the exorcist series, but the broblem is prevalent on any channel. Do you have a fix?

yojbone
Junior
Junior
Posts: 12
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby yojbone » Tue Jul 17, 2018 8:32 pm

Been a while since i used Radiosity because of the NO Signal or freezing...I just switch to Fox News and its still freezing...this pretty much has finished me off...Why am i paying for this?....Ok I switched to History Channel....Guess what Freezing...This is a Shame.....BTW I have 2 accounts id 2 different areas and YES the other account is dealing with the same thing..

User avatar
myfishtv
Reseller
Reseller
Posts: 1629
Joined: Thu May 07, 2015 7:09 pm

Re: FREEZING and channels with "NO SIGNAL"

Postby myfishtv » Tue Jul 17, 2018 9:34 pm

actuallly the freezing just started yesterday. before that it was running pretty smooth. not sure why it started to freeze.


Return to “General Chit Chat”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests